your test professionals

clock

Ma - Vr 8.00 - 18:00
Za & Zo gesloten

position pin

Dalsteindreef 2002
1112 XC Diemen

Wat Your Test Professionals kan betekenen voor jou als software tester

Software tester

Voor wie nog niet eerder van Your Test Professionals heeft gehoord, kunnen we vertellen dat YTP dé specialist in software testen (ook wel kwaliteitsborging of QA genoemd) is. Onze expertise ligt in het testen van software en informatiesystemen. Met onze diensten en uitgebreide kennis bieden wij geschikte oplossingen voor alle vraagstukken over software testen en IT-kwaliteit.

Your Test Professionals ondersteunt ondernemingen bij het verbeteren van de IT-kwaliteit binnen hun bedrijfsprocessen. Dankzij onze uitgebreide ervaring op het gebied van softwaretesten, zijn wij in staat om in te spelen op de vereisten van onze klanten, de markttrends en de verschillende software ontwikkelingsmethoden.

De voordelen van werken bij Your Test Professionals als software tester

Voor ieder vraagstuk met betrekking tot software testen en IT-kwaliteit biedt Your Test Professionals de meest geschikte oplossing. Wij detacheren daarvoor de beste software testers met de juiste vaardigheden, kennis en ervaring. Jij brengt zelf de nodige ervaring en expertise mee, maar je krijgt ook de kans om te leren van de kennis en expertise van iedereen in ons team. Zowel voor de meest senior Agile en/of Scrum testers alsook de junior software tester die nog de nodige testuren wil maken is er plek in ons team om zich verder te ontwikkelen bij de meest prestigieuze klanten en altijd uitdagende opdrachten.
 

Je wilt als professionele software tester bij ons werken, want hier bij YTP werk je volgens Andy van Your Test Professionals met de leukste collega’s samen Bovendien kun je maandelijks meegenieten van leuke activiteiten zoals Wining & Dining. Jij groeit professioneel bij YTP maar hebt ook een leuke tijd. 

Een collaboratieve mindset, innovatie en creativiteit vormen de kern van onze benadering. Deze kernwaarden doordringen niet alleen onze bedrijfscultuur, maar zijn ook duidelijk zichtbaar in onze werkwijze. Vanaf het moment dat je bij ons aan de slag gaat, zul je direct de impact van deze principes ervaren.

Word een junior of senior software tester bij YTP

Binnen ons team van software testers zijn er twee belangrijke niveaus: junior en senior. Hoewel beide niveaus streven naar hetzelfde doel, het waarborgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze softwarediensten, zijn er enkele essentiële verschillen tussen de twee.

Junior software testers bevinden zich in een leerfase van hun carrière. Ze werken nauw samen met senior testers en krijgen de kans om hun technische vaardigheden aan te scherpen en diepgaand inzicht te krijgen in het testproces. Ze nemen deel aan het identificeren van mogelijke bugs, het uitvoeren van testcases en het documenteren van testresultaten. De focus ligt op het opbouwen van een stevige basis van kennis en praktische vaardigheden.

Aan de andere kant hebben senior software testers een schat aan ervaring opgebouwd en tonen ze een diepgaand begrip van zowel de technische aspecten van softwareontwikkeling als de complexiteit van het testen zelf. Ze nemen de leiding bij het ontwerpen van teststrategieën, het analyseren van systeemvereisten en het beoordelen van de algehele kwaliteit van het product. Bovendien spelen ze een cruciale rol in het begeleiden en ondersteunen van junior testers, waarbij ze hun kennis doorgeven en de groei van het team stimuleren.

Carrièremogelijkheden en groei bij Your Test Professionals als software tester

Wanneer je aan de slag wilt bij Your Test Professionals kijken we naar je skills. Terwijl het verifiëren van de behaalde diploma’s een relatief eenvoudige taak is, kan iedereen tijdens een sollicitatiegesprek beweren dat ze over bepaalde gewenste soft skills beschikken. Maar door een ACT meting uit te voeren, wordt er nauwkeuriger vastgesteld welke cruciale vaardigheden en capaciteiten iemand precies bezit.

Dit geeft een dieper inzicht in de geschiktheid van de kandidaat voor zowel de functie als binnen Your Test Professionals. We zijn van mening dat we op deze manier kwalitatief hoogwaardiger medewerkers aantrekken. Dat laatste is van top belang, want veel software testers zullen na verloop van tijd een andere rol aannemen. 

Dit zijn veelal functies waarbij quality assurance  een hoofdrol speelt. Het is voor de software tester sollicitanten bij YTP dus goed om vooraf al bij jezelf vast te stellen of je meer geïnteresseerd bent in de menselijke kant van het software testen bent. Of dat je liever verder wil gaan met test automatiseren (iets wat vroeger ook wel test acceptatie werd genoemd).

Misschien wil je wel graag doorgroeien naar een Agile Coach functie? Een Agile coach vervult de rol van een waardevolle mentor en facilitator voor de Agile teams. Hij of zij ondersteunt de Agile testers bij het begrijpen en implementeren van Agile principes en werkwijzen, terwijl hierbij ook de bijbehorende mindset wordt ontwikkeld. De Agile coach draagt zo bij aan het creëren van een positieve en productieve werkomgeving waarin alle teamleden de kans krijgen om te groeien.

Werken bij Your Test Professionals

YTP streeft ernaar om continu professionaliteit, kwaliteit, warmte, toegankelijkheid en dynamiek uit te dragen. Your Test Professionals biedt daarvoor een werkomgeving waarin elke professional zich bijzonder comfortabel voelt.

Het zorgt bovendien voor een aantrekkelijk salaris, bonusregelingen en de perfecte voedingsbodem voor individuele groei. Als jij als junior of ervaren software tester nu denkt dat wij ook voor jou de beste werkgever zijn, bekijk dan onze openstaande vacatures en neem dan zeker contact met ons op. En wie weet ben jij binnenkort ook een teammember van onze YTP IT-familie. In een bedrijf waar mensen met plezier werken!

Ontdek al onze vacatures.

Meer weten? Neem nu contact met ons op.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.

Vul hier uw gegevens in: