your test professionals

clock

Ma - Vr 8.00 - 18:00
Za & Zo gesloten

position pin

Dalsteindreef 2002
1112 XC Diemen

Hoe blijf je up to date met alle snelle ontwikkelingen?

Hoe blijf je up to date met alle snelle ontwikkelingen? - Your Test Professionals

Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen is essentieel; soms is het zelfs doorslaggevend voor het succes of falen van een bedrijf. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om dit te doen, bijvoorbeeld via social media of websites. In dit artikel vertellen we je hoe je up to date blijft met alle snelle ontwikkelingen.

Up to Date via Social media 

Social media is een van modernere manieren om jezelf op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Op platformen als Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram worden handige nieuwsberichten en evenementen gedeeld door influencers en belangrijke figuren binnen jouw vakgebied. Je kunt je abonneren op nieuwsbrieven of meldingen instellen om jezelf op de hoogte te stellen wanneer jouw favoriete influencer een nieuwe post plaatst. Naast influencers kun je ook branche- en technische bedrijfsaccounts volgen om meer te weten te komen over de laatste ontwikkelingen. Aangezien social media wereldwijd gebruikt wordt, ontvang je ook de laatste informatie uit het buitenland. Heb je geen tijd? Geen probleem! Want je kunt ook artikelen opslaan of bookmarken, zodat je ze later terug kan lezen. Handig toch?

Blijf in gesprek met je collega’s 

Een gesprekje voeren met je collega’s is een van de eenvoudige manieren om up-to-date te blijven. Wanneer je bij de koffieapparaat staat, ga dan eens praten met je collega’s over wat er allemaal gaande is tegenwoordig. Het is aan te raden om met collega’s van een afdeling te praten, aangezien je dan veel meer nieuwe informatie krijgt. Op deze manier kun je jezelf op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen binnen jouw organisatie.

Schrijf je in voor nieuwsbrieven binnen jouw branche 

Wil je sneller op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Dan raden we je aan om je aan te melden voor (gratis nieuwsbrieven) die gaan over jouw vakgebied. Deze nieuwsbrieven ontvang je dan vaak via de mail. Een ander manier is door simpelweg regelmatig interessante websites te bezoeken die schrijven over trends en ontwikkelingen. Sommige websites hebben een speciaal deel ingericht voor vragen en discussies. Zo kan je gerust je vraag stellen en ingaan op specifiekere onderwerpen.

Handige websites 

De technologie van vandaag stelt ons in staat om technologie te gebruiken om informatie naar ons toe te brengen. We gebruiken Google Alerts om op de hoogte te blijven van trends. Abonneer je op trefwoorden, woordgroepen en ideeën die je wilt volgen. Wanneer er een nieuwe zoekopdracht bestaat met dat woord erin krijg je een melding. Je kunt zelf de frequentie van de meldingen instellen (per week of per dag). Door informatie naar ons te laten sturen, maken we tijd vrij en kunnen we bekijken wat nuttig is en de rest daarover informeren

Verder zijn er talloze websites waar je up to date kan blijven met de laatste ontwikkelingen. Zo kun je de site Frankwatching gebruiken. Op deze site kom je te weten over de laatste trends door dagelijkse updates. Ook gaven ze je tips en tricks die handig zijn in de wereld van (online) marketing en bedrijfsvoering. Daarnaast houd je jezelf ook op de hoogte door trendwatchers te volgen. Hoewel ze soms wel heel erg ver in de toekomst kijken, kunnen ze ook nuttige informatie bieden vanuit een ander perspectief. Je kunt bijvoorbeeld websites van Richard van Hooijdonk, Ruud Veltenaar of Adjiedj Bakas doornemen. Als je deze artikelen regelmatig leest blijf je gegarandeerd up-to-date!

Meer weten? Neem nu contact met ons op.

Vul hier uw gegevens in: