your test professionals

clock

Ma - Vr 8.00 - 18:00
Za & Zo gesloten

position pin

Dalsteindreef 2002
1112 XC Diemen

Your Test Professionals sponsort SAID NGO op hun jaarlijkse walkathon

walkathon
"Als je lieve zus na meer dan 15 jaar ziek te zijn geweest komt te overlijden aan de gevolgen van kanker en je maatje zich inzet om patiënten, onderzoekers en clinici wereldwijd te inspireren en in staat te stellen samen te werken om kanker te voorkomen, te behandelen en te elimineren, dan is NIET sponsoren geen optie."
img-2
- Leo van Walen
Your Test Professionals

In tegenstelling tot borstkanker, waar relatief veel bewustzijn over bestaat, is colorectale kanker minder bekend.

SAID NGO werd opgericht met als doel meer bewustzijn te creëren, onder andere door mensen te informeren over de risico’s en preventie van colorectale kanker en gratis fecale immunochemische tests aan te bieden.

walkathon

In het kader van de maand van de bewustwording rond colorectale kanker, organiseerde SAID NGO op 5 maart 2023 hun 3e jaarlijkse walkathon met als doel barrières voor screening op colorectale kanker op persoonlijk, systeem- en zorgverlener niveau te verlagen door:

  • Medische studenten van universiteiten te betrekken bij interactieve activiteiten met kans om prijzen te winnen als stimulans.
  • Universiteits- en middelbare scholieren te registreren op hun platform zodat ze kunnen profiteren van hun gratis FIT-screenings.
  • Mensen van alle leeftijden en sociaal-economische statussen, samen met hun families, te betrekken en deel te laten nemen aan hun gratis evenement dat gymlessen omvat van het STEEL-kankerrevalidatieprogramma, zumba-sessies, interactieve spellen voor kinderen en studenten, muziek en shows door scholen die hen steunen en, bovenal, de kans om de 4,5 km afstand te lopen.
  • Overlevenden uit te nodigen op het podium zodat ze hun ervaringen met anderen kunnen delen, met als doel het taboe rond kanker in het algemeen en colorectale kanker in het bijzonder te doorbreken en te benadrukken.

Als je meer wilt lezen over SAID NGO en hun walkathon, ga dan naar de volgende websites: https://saidcrc.org/ en https://inspire2live.org/

 

Meer weten? Neem nu contact met ons op.

Vul hier uw gegevens in: