your test professionals

clock

Ma - Vr 8.00 - 18:00
Za & Zo gesloten

position pin

Dalsteindreef 2002
1112 XC Diemen

Vikings Never Quit: ons avontuur tijdens de Strong Viking Run

viking run

Vikings never quit.

“Ik ga er niet vanuit, maar ik probeer het toch. Wie heeft interesse om met de Strong Viking Run mee te doen?” Vroeg ik aan een groep vrienden in een groepschat.

Nooit gedacht dat ik uiteindelijk een paar man mee zou krijgen, maar een paar maanden later stonden wij dan toch de officiële Strong Viking eed af te leggen voor de Walhalla Steps!

Voor diegene die het niet kennen; Strong Viking is een obstacle run die je op verschillende afstanden kan afleggen. Onderweg heb je tientallen obstakels; van het klimmen over schuttingen door modder en zwemmen door een ijsbad, tot aan het slingeren en stunten door de lucht om de eindstreep te halen. Strong Viking is not a race, but a challenge!

2

Toen ik het voor het eerst aan mijn collega’s vertelde over deze uitdaging, vonden zij dit een toffe ervaring dat ze met het idee kwamen om ons te sponsoren.

Dit was natuurlijk een leuk initiatief, gezien een dergelijke obstacle run het teamgevoel versterkt! Zo ben ik dan ook gelijk aan de slag gegaan om een tof shirt te laten maken en dit als verrassing op de dag zelf aan de groep te tonen en te delen.

viking run

Na bijna 15 km door water, modder, wind, zware obstakels en pijnlijke voeten, hebben we onszelf richting de eindstreep geknokt. Gesloopt, alles gegeven wat je hebt en het gevoel dat je lichaam zo sterk is dat het deze inspanning kan leveren. Dit gevoel is magisch! OORAH!!

Meer weten? Neem nu contact met ons op.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).

Vul hier uw gegevens in: