your test professionals

clock

Ma - Vr 8.00 - 18:00
Za & Zo gesloten

position pin

Dalsteindreef 2002
1112 XC Diemen

Vacature 

Functieomschrijving

Vacature Test Automatiseerder

Als Test Automatiseerder zorg je ervoor dat het geautomatiseerde test framewerk state of the art wordt opgezet en ingericht. Je laat je hierbij niet beperken door aanwezige test tools. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van geautomatiseerde testgevallen, het rapporteren over de testuitvoering, het beheren en het onderhouden van de geautomatiseerde testware. En vanuit je kwaliteitsbesef adviseer je en denk je mee met de klant over het verbeteren van het testen.

Wie ben jij?

Testen is je vak, testen is je passie! Samen met onze klant zorg jij ervoor dat hij zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van zijn IT-systemen. Je hebt een duidelijke visie op testautomatisering en je werkt mee aan geautomatiseerde testoplossingen. Je bent nieuwsgierig en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. 

Je hebt een ruime ervaring met verschillende test tools (waaronder ook open source) en moderne programmeertalen. Agile, Scrum, DevOps en CI/CD omgevingen zijn jou niet vreemd. Je bent communicatief vaardig, klantgericht en je voelt je thuis in de techniek. Je hebt minimaal een afgeronde (technische) HBO opleiding, bij voorkeur met IT-componenten.

Wat kan jij verwachten?

Werkzaam zijn bij een succesvolle IT consultancy organisatie met klanten in diverse sectoren, waaronder charitatief, financieel, retail, telecom en zorg. Een team van gelijkgestemde testprofessionals.

Arbeidsvoorwaarden

Your Test Professionals streeft er naar een arbeidsomgeving te creëren waarin elke professional zich comfortabel voelt.

Vacatures

Functietitel Locatie Afdeling Datum
Vacature Agile Tester april 4, 2024
Vacature Test Automatiseerder maart 30, 2024
Kunnen wij je helpen?

Neem nu contact met ons op, via de button

Meer weten? Neem nu contact met ons op.

Vul hier uw gegevens in: