Over Your Test Professionals

Wij zijn Professionals met een passie voor Testen.

Onze organisatie

Samen met elkaar, voor elkaar! Dat is waar Your Test Professionals voor staat. Sinds de oprichting in 2004 zijn onze testprofessionals bij en met onze klanten bezig de kwaliteit van hun software en IT-systemen verder te verbeteren en duurzaam te borgen.

Wij willen betrouwbaar en succesvol zijn in wat wij doen. In onze organisatie is er dan ook volop aandacht voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze testprofessionals.

> Ben je al geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Ga dan snel naar onze vacatures.

Onze vijf kernwaarden

Integer

Wij staan voor wat wij zeggen.

Betrokken

Wij helpen elkaar te excelleren.

Ondernemend

Wij durven te doen en te innoveren.

Verantwoord

Wij zorgen voor de juiste professional op de juiste plaats.

Plezier

Wij vieren onze behaalde successen.

We Are Your Test Professionals

Blijven ontwikkelen

Als testprofessional is het belangrijk om je vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen om daarmee de juiste expertise in te kunnen zetten. Naast de vakinhoudelijke ontwikkeling, zijn wij ervan overtuigd dat je je als testprofessional ook persoonlijk moet ontwikkelen. Haal het beste uit jezelf door gebruik te maken van de talenten en kwaliteiten die je hebt.

Om dit te doen is het essentieel te weten over welke talenten en kwaliteiten je beschikt en die verder te ontwikkelen. Je excelleert in wat je doet door te doen waar je goed in bent. Het Odin Development Compass (ODC) is een instrument dat jou inzicht geeft in jouw natuurlijke talenten. Het biedt jou ondersteuning in je verdere persoonlijke ontwikkeling en het geeft ons de mogelijkheid om jouw talenten en kwaliteiten af te stemmen op de uitdagingen bij onze klanten.

Wie zijn wij nog meer

Your Test Professionals vindt het belangrijk om een sociaal maatschappelijke bijdrage te leveren aan wat haar professionals buiten werktijd belangrijk vinden. Wij doen dit door jaarlijks aan elke professional een budget beschikbaar te stellen om een vereniging, evenement of goed doel naar eigen keuze te sponsoren.

Zo hebben wij van meerdere teams de kleding gesponsord, maar ook iets exotisch zoals het Nederlands Pencak Silat team op het WK in Bali.

 

 

 

Vragen?