Vacature Agile Tester

Wat ga je doen als Agile Tester?

Als Agile Tester zorg je ervoor dat de verschillende testen gedegen worden uitgevoerd in de sprints, waarbij je zowel de taal van de ontwikkelaars als die van de business spreekt en begrijpt. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en (geautomatiseerd) uitvoeren van testgevallen, het opvoeren en monitoren van bevindingen en vanuit je kwaliteitsbesef adviseer je en denk je mee met de klant over het verbeteren van het testen.

Wie ben jij?

Testen is je vak, testen is je passie! Samen met onze klant zorg jij ervoor dat hij zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van zijn IT-systemen. Je hebt ervaring met diverse testmethodieken en het toepassen hiervan in een Agile/Scrum omgeving. Ervaring met diverse test tools (waaronder ook open source) is jou ook niet vreemd, net zo min als ervaring met moderne programmeertalen. Je bent communicatief vaardig, klantgericht en je weet je weg te vinden in multidisciplinaire teams. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur met IT-componenten.

Wat kan jij verwachten?

Werkzaam zijn bij een succesvolle IT consultancy organisatie met klanten in diverse sectoren, waaronder charitatief, financieel, retail, telecom en zorg. Een team van gelijkgestemde testprofessionals.

Arbeidsvoorwaarden

Your Test Professionals streeft er naar een arbeidsomgeving te creëren waarin elke professional zich comfortabel voelt.

Competitief salaris

P

Bonusregelingen

P

Mobiliteitsbijdrage

Persoonlijke ontwikkeling

Volop aandacht en ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Sponsor budget

Jaarlijks een budget ter beschikking om een vereniging, evenement of goed doel naar keuze te sponsoren.

Heb je vragen of interesse?

Graag bespreken we met jou wat je ambities zijn en welke van de volgende functies het best bij je past.

Vragen?