your test professionals

clock

Ma - Vr 8.00 - 18:00
Za & Zo gesloten

position pin

Dalsteindreef 2002
1112 XC Diemen

Een magische uitstap naar Cirque du Soleil: Plezier als kernwaarde

plezier als kernwaarde

Bij Your Test Professionals is het van groot belang om niet alleen professioneel succes te vieren, maar ook de teamgeest te versterken en plezier te omarmen als een kernwaarde. We vinden het belangrijk om behaalde doelen en het creëren van een positieve werkomgeving te vieren. Onlangs hebben we een onvergetelijke uitstap gemaakt naar Cirque du Soleil, waar plezier centraal stond en waardevolle lessen werden geleerd. Die kunnen we  integreren in ons dagelijkse werk.

Cirque du Soleil staat bekend om zijn adembenemende shows die acrobatiek, kunst en muziek op unieke wijze combineren. We werden ondergedompeld in een betoverende wereld van kleur, creativiteit en verbeeldingskracht. Deze ervaring bracht niet alleen een welkome afwisseling in onze routine, maar benadrukte ook het belang van plezier als een kernwaarde binnen ons team.

Plezier op de werkplek

Bij Your Test Professionals geloven we sterk in het idee dat een plezierige werkomgeving leidt tot meer betrokkenheid, creativiteit en uiteindelijk tot betere resultaten. Cirque du Soleil gaf een krachtige herinnering aan het feit dat plezier niet alleen gereserveerd hoeft te zijn voor speciale gelegenheden. Het kan en moet een integraal onderdeel zijn van onze dagelijkse werkzaamheden.

Tijdens de voorstelling werden we getuige van de ongeëvenaarde toewijding en passie van de artiesten. Dat inspireerde ons om dezelfde energie in ons werk te brengen. Plezier op de werkplek is niet alleen een luxe; het is een noodzaak om een gezonde werkcultuur te bevorderen en het welzijn van het team te waarborgen.

Teamgeest en samenwerking

De diverse acts bij Cirque du Soleil vereisen niet alleen individuele vaardigheden, maar ook naadloze samenwerking tussen de artiesten. Dit benadrukte het belang van teamgeest en samenwerking, twee elementen die we ook hoog in het vaandel dragen bij Your Test Professionals.

Terug op kantoor merkten we een versterkte teamband op en een toename van open communicatie. De ervaring bij Cirque du Soleil diende als een herinnering die ons team dichter bij elkaar bracht. Deze verbondenheid vertaalde zich naar een verhoogd gevoel van saamhorigheid bij het nastreven van onze gemeenschappelijke doelen.

Creativiteit en innovatie

De shows van Cirque du Soleil staan bekend om hun innovatieve en creatieve benaderingen die nergens anders te zien zijn. Door het bijwonen van deze voorstellingen werden we aangemoedigd om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe ideeën te omarmen. Creativiteit en innovatie zijn cruciaal in de snel evoluerende wereld van software testing, en het opdoen van inspiratie buiten de gebruikelijke werkcontext kan de sleutel zijn tot baanbrekende oplossingen.

Onze uitstap naar Cirque du Soleil heeft niet alleen bijgedragen aan het vieren van onze behaalde doelen, maar heeft ook de kernwaarde van plezier versterkt binnen ons team. We erkennen nu nog meer het belang van een positieve werkcultuur, teamgeest, creativiteit en innovatie. 

Meer weten? Neem nu contact met ons op.

Vul hier uw gegevens in: