Blijven ontwikkelen

Haal het beste uit jezelf door gebruik te maken van de talenten en kwaliteiten die je hebt.

Wat is Odin Development Compass?

Als professional is het belangrijk om je vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen om daarmee de juiste expertise in te kunnen zetten. Naast de vakinhoudelijke ontwikkeling, zijn wij ervan overtuigd dat je je als professional ook persoonlijk moet ontwikkelen.

Om dit te doen is het essentieel te weten over welke talenten je beschikt en die verder te ontwikkelen. je excelleert in wat je doet door te doen waar je goed in bent. Het Odin Development Compass (ODC) is een instrument dat jou inzicht geeft in jouw natuurlijke talenten. Het biedt jou ondersteuning in je verdere persoon ontwikkeling en biedt ons de mogelijkheid om jouw telenten af te stemmen op de opdrachten van onze opdrachtgevers.

Leo van Walen vertelt over ODC

Wat is Odin Development Compass? (ODC)

Het Odin Development Compass, ODC, is een unieke meting die inzicht geeft in natuurlijke kwaliteiten en ontwikkelbare talenten.

Het helpt onze testprofessionals zich daarop te focussen.

Dit maakt dat onze testprofessionals hun natuurlijke kracht en daarmee ook hun beschikbare energie effectiever leren inzetten.

Het ODC kan daarnaast worden afgestemd op functies, rollen of een context met werkdomeinen.

Toepassing

In de visie van Your Test Professionals zijn ondernemingen en hun teams gebaat bij zelfbewuste professionals die hun natuurlijke kracht maximaal in kunnen zetten.

De ODC meting wordt onder meer door Your Test Professionals toegepast in de volgende situaties:

  • Matching op opdrachten: passen de natuurlijke drijfveren en ontwikkelbare talenten bij de nieuwe opdracht bij de opdrachtgever. Is onze professional de juiste man/vrouw op de juiste plaats?

 

  • Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit van onze professionals: wat zijn zijn/haar natuurlijke drijfveren, waar wordt hij/zij door gedreven? Welke competenties zijn eenvoudig/lastig ontwikkelbaar.

Contact

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Andy.

Vragen en/of opmerkingen